888Ligaen: Ortegánál elszakadt a cérna (VIDEÓ)

Fotó: Anders Kj?rbye / Scanpix Danmark

A dán férfi kézilabda-bajnokság rangadója paprikás hangulatban ért véget. A Kolding a Silkeborgot fogadta, a pikáns jelenetek okozója pedig a Veszprém egykori edzője, Carlos Ortega volt.

Kolding hazai pályán 28-24-re legyőzte a Bajnokok Ligájában szereplő Silkeborgot. A találkozó paprikás hangulatban ért véget, többek között a volt veszprémi edzőnek, Carlos Ortegának köszönhetően. A lefújás előtti pillanatokban a hazai csapat játékosa, az exszegedi Niko Mindegia ellen követtek el szabálytalanságot. Ápolás következett, majd időn túli szabaddobás.

A Silkeborg edzője, Peter Bredsdorff-Larsen az öltözö felé indult, ám Ortega utánarohant, és hátulról a kezére ütött, és az elmaradt kézfogást kérte számon. A játékvezetők az eset kapcsán a spanyol trénernek piros lapot osztottak ki, az ingerült kedélyeket a Kolding kapusa, Kasper Hvidt próbálta csitítani, ahogyan az a mellékelt videón is látszik.

“Soha nem tapasztaltam még ilyet. Nagyon sajnálom azt az embert, akiben még csapata győzelme esetén is ilyen stressz dolgozik” -írta Twitter-bejegyzésében a Silkeborg trénere.

Lasse Boesen, a KIF Kolding Köbenhavn sportigazgatója a TV 2 Sportnak adott nyilatkozatában védte Ortegát. Az egykori dán válogatott kézilabdázó szerint az eltérő kultúrákból adódhatott a két edző között a félreértés, amit nagyon sajnál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here