A Flensburg megtalálta Knudsen utódját

22 éves dán beállóval pótolja az észak-német klub a nyáron távozó Michael Knudsent. A Sönderjyskétől érkező Andreas Zachariassen három éves szerződést írt alá.

A kép forrása: www.sg-flensburg-handewitt.de
A kép forrása: www.sg-flensburg-handewitt.de

Zachariassen korábban a dán junior válogatottnak volt a tagja, az idei szezonban pedig a hazája élvonalában szereplő Sönderjyskét erősíti. Az ősz folyamán 13 találkozón 65-ször talált a hálóba, ez kereken öt gólos átlagot jelent, ami kiemelkedő adat egy ilyen fiatal beállótól. A Flensburg edzője, Ljubomir Vranjes elmondta, hogy Zachariassen nagyon jól fog illeszkedni a csapatba, és ugyan még egy kis időre lesz szüksége, mivel nagyon fiatal, ideális helyettese lesz Jacob Heinlnek. A dán beálló három éves szerződést írt alá a Flensburggal, amely jövő nyáron fog életbe lépni.

“Nagyon boldog vagyok, és egyben büszke is, hogy a Flensburghoz igazolhatok. Számomra ez egy álom, hogy egy ilyen klubnál játszhatok. A Bundesliga nagy kihívást jelent minden fiatal játékosnak. Különösen boldog vagyok Ljubomir Vranjes edző, a remek csapat, és a Flens-Arena nagyszerű hangulata miatt is.” – nyilatkozta a Bundesliga éllovasához igazoló Andreas Zachariassen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here