A HUC-Sport továbbra is jelen van a piacon

Kocsis György, a HUC-Sport ügyvezető igazgatója

A HUC-Sport Kft. 1996 óta forgalmazza a hummel termékeket Magyarországon. A kizárólag csak a világhírű dán márkával foglalkozó cég megkerülhetetlen a hazai kézilabdaéletben. (x)

– A cég alapítói a csapatsportban érdekelt sportolók voltak. A hőskorban még két márka körül forgott a világ, de az üzleti kapcsolatok révén szembeötlött a dán hummel sportmárka, amely egyre inkább kezdte meghódítani az európai csapatsport-piacot. Talán kevesen tudják, a Benfica és a Real Madrid labdarúgói hummelben játszottak a 90-es évek közepén, azonban mint északi ország sportmárkája a teremsport területén is egyre nagyobb ismertségre tettek szert. Ebben az időszakban a dán női- és férfi kézilabda-válogatott szintén hummelben volt, ami nagy lökést adott a magyarországi forgalmazás elkezdésében. Hamar letettük a voksunkat a márka mellett, ami most már több mint 25 éve tart – mondta el a kezdetekről Kocsis György, a HUC-Sport Kft. ügyvezető igazgatója.

A HUC-Sport Kft. már 22 éve kizárólag a hummel termékeit forgalmazza, amivel egyedüli Magyarországon.

Amióta a HUC-Sport megalakult csak és kizárólag hummelt forgalmaz a mai napig. A dán cég teljes termékpalettája megtalálható nálunk, legyen az Teamsport, Streatwear, divatcipő, vagy gyermekruházat – folytatta az ügyvezető.

A HUC-Sport Kft. jelenleg a férfi és a női NB I-ben is öltöztet csapatot, előbbiben a Csurgót, míg a gyengébbik nemnél az Alba Fehérvárt.

– Az első osztályú csapatokkal általában hároméves szerződést kötünk, akik hosszú távon gondolkoznak, azok 4-5 éve a HUC-Sporttal vannak, mint a Csurgó és a Fehérvár. A kézilabdázók mellett – többek között – London egyetlen hummel felszerelésben aranyérmet nyert bajnoka, Berki Krisztián is cégünk szponzoráltja.

A HUC-Sport Kft. a jövőben is aktív részese kíván lenni a honi kézilabdának, a legújabb hummel kollekciókkal várják az érdeklődőket.

– Nálunk továbbra is elérhetőek a legfrissebb termékek, hosszú távú, korrekt partneri kapcsolatra törekszünk a csapatokkal. Nem csak az eredményességet preferáljuk, hanem azt is, ha valaki a teljes szakosztály (felnőtt, utánpótlás) egységes megjelenésében gondolkozik. A támogatási rendszerünket a 2000-es évek elején alakítottuk ki, amit a nagyon népszerű TAO támogatás sem tudott felülírni – zárta mondandóját Kocsis György.
(x)