A Kiel nyerte a rangadót a Hamburg ellen

A Bundesliga harmadik fordulójában játszották a szezon első nagy rangadóját: a BL-győztes HSV Hamburg fogadta a bajnoki címvédő THW Kielt. A Hamburgnak ez még csak a második találkozója volt, az elsőn meglepetésre vereséget szenvedett a Bergischertől, míg a Kiel két sikerrel nyitotta a szezont. Remekül kezdtek a vendégek, a meccs 20. percében már 7-12 volt az állás. A szünetig közelebb zárkóztak Lindbergék (14-16), sőt, a 45. percben utol is érték ellenfelüket (22-22). A fordítás azonban nem sikerült, mivel a Kiel a remeklő Vujin-Jicha páros góljaival hatalmas hajrát nyitott, és az 54. percre már eldöntötte a találkozót (25-30). A végeredmény 26-32, a Hamburg pedig így már a rajtnál lépéshátrányba került vetélytársaival szemben. A találkozó legjobbja a 10 találatigig jutó ex-veszprémi Marko Vujin volt, a várhatóan jövő nyáron Magyarországra szerződő Christian Zeitz pedig 3 gólt jegyzett.

HSV Handball – THW Kiel 26-32 (14-16)
Hamburg:
Lindberg 8. Djordjic 3, Hens 3, Canellas 2, Nilsson 2, Jansen 2, Markovic 2, Duvnjak 1, Flohr 1, Mahé 1, H. Toft Hansen 1
THW Kiel: Vujin 10, Jícha 7, R. Toft Hansen 3, Sigurdsson 3, Wiencek 3, Zeitz 3, Lauge 2, Ekberg 1

Az aktuális fordulók végén jelentkezünk majd bővebb szöveges összefoglalókkal, jegyzőkönyvekkel, tabellával és góllövőlistával is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here