A MOL-PICK Szegedből igazolt az Eger

Hegedüs Márk (Fotó: Faragó Imre)

Az Eger SBS Eszterházy férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő két idényre leigazolta a MOL-PICK Szeged kétszeres magyar válogatott beállóját, Hegedüs Márkot.

Megelégeltem a folyamatos vándorlást, szeretnénk olyan klubnál sátrat verni, ahol állandóan tűzben tartanak. Egerben nagyon szimpatikus közeg veszi körül a sportágat, olyan ambiciózus egyesületről beszélünk, amelyben igazán kibontakozhatok. Bízom benne, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat alakul, s ez esetben akár hosszabb távon is szívesen tervezek Egerben – nyilatkozta az egri klubhonlapnak a 25 éves beálló.

A Heves megyei együttesnek Hegedüs a második igazolása a nyártól, korábban a hat esztendeje légióskodó Rédei István szerződtetését jelentették be két évre.

Négy távozója már biztosan lesz az Egernek, mivel a szlovák játékosok mindannyiran elmennek a klubtól. Richard Stochl és Radoslav Antl befejezi a sportkarrierjét, míg Andrej Petro és Igor Radojevic következő csapata még nem ismert hivatalosan.