Andreas Nilsson: a BL-győzelemért edzünk és dolgozunk az egész szezonban

Andreas Nilsson magyaráz Dragan Gajicnak (Fotó: Faragó Imre)

Már a negyedik Bajnokok Ligája négyes döntőjére készül a Telekom Veszprém svéd válogatott beállója, Andreas Nilsson. A 27 éves kézilabdázó első kölni kalandjai végső sikerrel végződött a Hamburg játékosaként 2013-ban. 

Andreas Nilsson magyaráz Dragan Gajicnak  (Fotó: Faragó Imre)
Andreas Nilsson magyaráz Dragan Gajicnak
(Fotó: Faragó Imre)

? A Final4-ban játszani a legnagyobb dolog, amit klub szinten elérhetsz, de bevallom, kezdek újra éhes lenni a győzelemre, csakúgy, mint a csapattársaim, mivel ez már zsinórban a 4. négyes döntőnk, és még mindig nem sikerült megnyernünk ? nyilatkozta Andreas Nilsson az ehfcl.com-nak, amely magyar nyelven a veszprémi klub honlapján jelent meg elsőként.

A Veszprém a 2015/16-os szezonban is ott volt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében Kölnben. Az elődöntőt 31-28-ra nyerte a magyar együttes, majd a fináléban kilencgólos előnyről végül hétméteresekkel 39-38-ra elbukott. Nilsson erről az óriási csalódásról is beszélt.

? Bárhogy is, de ezt a csalódást magunk mögött kell most már hagyni. Súlyos mentális teher volt rajtunk pár napig, még azután is, hogy hazaértünk, de nem lehet egy teljes évig keseregni ezen. Tovább kell menni, és mi pontosan ezt tettük. Készek vagyunk újra nekivágni a csúcsnak ? vélekedett a csalódásról és motivációról a veszprémiek svéd válogatott beállója.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here