Békéscsaba: átalakul a csapat

Forrás: http://bmsextra.hu/atalakul-a-csabai-noi-kezilabdacsapat/

Az Eubility-Group Békéscsabai Előre NKSE csapata nagyon rosszul kezdte a 2017/18-as szezont, ám remek tavaszt zárt, így végül bent maradt az első osztályban. A klub ikonjának számító Walfisch Mercédesz után az egyesület több kulcsember szerződéshosszabbítását is bejelentette már, a Békés Megyei Sport Extra pedig a várható érkezőkről és távozókról nyújtott tájékoztatást.

A következő idényben is biztosan a Békéscsabát erősíti majd Bottó Rózsa, Szögi Tímea, Kovács Anett, valamint Aleksandra Vukajlovics.

A távozók listáját erősítheti a házi gólkirály Jovana Kovacsevics (várhatóan Érden folytatja), Mihálffy Adrienn (MTK Budapest), Szarka Adrienn (?), Farkas Kata (korábban bejelentette már a Ferencváros az érkezését), Pintér Zsanett (?), Györkös Rebeka (Alba Fehérvár KC) és Tamara Popovics (?).

Az új érkezők listája sem rövid. Az eligazoló kapusok helyét a mindössze 18 esztendős győri Binó Boglárka, illetve az ukrán válogatott erőssége, a Kisvárdán kevés játéklehetőséget kapó Balog Judit veheti át. Szintén a viharsarki csapatnál folytathatja a vajdasági irányító, Budai Anasztázia, a korábban Siófokon is megforduló szerb jobbátlövő, Marija Agbaba, valamint a szintén szerb balátlövő, Sandra Radovics.