BL: a PSG óriási meccsen győzte le Vranjes csapatát

A Bajnokok Ligája A-csoportjában óriási mérkőzésen szerzett újabb győzelmet a PSG. A Mikkel Hansen nélkül felálló francia bajnok az utolsó másodpercekben nyerte meg a végig fordulatos találkozót a Flensburg otthonában.

A vendégek kezdték a gólgyártást, ám a németek ezután gyorsan átvették az irányítást. A 10. percben már 6-4-re vezettek a hazaiak, ám ekkor jött az első fordulat a meccsen, Nikola Karabaticék egy gyors rohanás után 8-10-re alakították az állást. Ám ezután újra a Flensburg következett, Hampus Wanne és Petar Djordjic góljainak köszönhetően Ljubomir Vranjes csapata az első félidő végéhez közeledve újra átvette a vezetést. A szünetig magabiztos volt a német együttes, aminek köszönhetően háromgólos előnnyel vonulhatott pihenőre.

Fordulás után a különbség a meccsen először négy találatnyira hízott (19-15). A csereként beálló Gorazd Skof azonban a párizsi kapuban tett az újabb fordulatért, támadásban pedig Jesper Nielsen és Nédim Rémili volt elemében. A második félidő derekához érkezve ismét nyílt lett a találkozó (26-26), sőt, a PSG át is tudta venni a vezetést. Az időkérés jót tett a Flensburgnak, a hazaiak egy újabb fordulattal biztató előjelekkel várhatták a véghajrát (55. perc: 32-29). A párizsiak azonban nem adták fel, gyors gólokkal ismét felzárkóztak. Az utolsó percben, 33-33-as állásnál Uwe Gensheimer szerzett labdát a franciáknak, ezzel a végső akció joga az övék lett. A támadást Rémili fejezte be, hatodik találata pedig a győzelmet jelentette a PSG-nek.

SG Flensburg-Handewitt – PSG Handball 33-34 (18-15)
Flensburg:
Lauge 5, Eggert 4, Gottfridsson 4, Svan 4, Mahé 4, Wanne 3, Djordjic 3, Mogensen 2, Zachariassen 2, H. Toft 1, M. Andersson 1
PSG:
J. Nielsen 7, Rémili 6, Gensheimer 5, Narcisse 5, N. Karabatic 4, Abalo 3, Möllgaard 3, Kounkoud

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here