BL: a Szeged egyik legjobbja nélkül fogadja a Vardart

Fotó: Sólya Eliza - hetmeteres.com

A VELUX EHF Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a MOL-PICK Szeged a címvédő Vardar Skopjét fogadja 17.30-tól az újszegedi sportcsarnokban. 

A hetmeteres.com Facebook oldalán nyereményjáték vár!

A Tisza-parti együttes eddig hatszor mérkőzött meg a macedón sztárcsapattal. Négy szkopjei győzelem mellett egy döntetlen és egy szegedi siker az összecsapások mérlege.

Felkészülési mérkőzésen 2014 nyarán sikerült legyőznie a MOL-PICK-nek a Vardart. A Pastor-legénység akkor a Kanizsa-kupa döntőjében 31-30-as sikert aratott.

Az ehfcl.com-ra felkerült meccsekeretek alapján a MOL-PICK Szeged magyar válogatott beállója, Bánhidi Bence és Pedro Rodríguez nélkül vág neki a meccsnek. Először léphet pályára a BL-ben idén Zubai Szabolcs, míg Fekete Bálint a múlt heti fordulóhoz hasonlóan ismét bizonyíthat.

Igor Karacic sem bevethető még a Vardarban. A horvát klasszis távollétében Janja Vojvodic lehet majd a cseréje irányítóban Luka Cindricnek.

A meccskeretek:

MOL-PICK Szeged: José Manuel Sierra, Jonas Källman, Bodó Richárd, Stefán Rafn Sigurmannsson, Sergei Gorbok, Thiagus Petrus, Fekete Bálint, Marin Sego, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt, Stas Skube, Alen Blazevic, Matej Gaber, Mario Sostaric, Denis Buntic, Dmitry Zhitnikov.

RK Vardar Skopje: Sterbik Árpád, Stojanche Stoilov, Vlado Nedanovski, Dainis Kristopans, Strahinja Milic, Rogério Ferreira, Jorge Maqueda, Ilija Abutovic, Joan Canellas, Luka Cindric, Ivan Cupic, Timur Dibirov, Daniil Shishkarev, Vuko Borozan, Janja Vojvodic, Mijajlo Marsenic.