BL : Komoly ellenállás Sterbikéktől, egy góllal győzött a Barca

A szombati este BL-rangadóját egyértelműen Spanyolországban rendezték. Komoly ellenállást fejtett ki a Vardar Skopje a Barcelona otthonában, de sikerült otthon tartani a két pontot Lazarovéknak.

Jól indult a hazai csapat számára a mérkőzés, villámrajtot vettek Jallouz közreműködésével (5. perc 5-1). Érkezett is Raúl Gonzalez mester időkérése. Valamelyest hatottak intelmei, hiszen csapata zárkózott ellenfelére. Dibirov találatával már csak egy volt a két együttes között (13. perc 8-7). A szünetre azonban ismét háromra nőtt a Barcelona előnye.

Jallouz
A tunéziai játékos halmozta a gólokat (Fotó: estaticos.sport.es)

 

A második játékrészt a vendég macedónok kezdték jobban, Gorbok vezérletével átvették a vezetést (34. perc 16-17). Fej-fej mellett haladatak a felek, komolyabb előnyt egyik együttes se tudott birtokolni. A végjátékra a tunéziai átlövő találatával érkeztek a felek, háromgólos fórhoz jutatta az övéit (50. perc 25-22). Jól sáfárkodott a kialakított különbséggel a címvédő. Ugyan kapaszkodtak Igor Karacicék, de a végén többször villanó lengyel beálló Syprzak segítségével otthon tartották a két pontot a katalánok.

FC Barcelona Lassa ? RK Vardar Skopje 31-30 (16-13)
Barcelona:
Jallouz 12, R. Entrerrios 5, Syprzak 4,  G. V. Sigurdsson 3, V. Tomas 3, Gurbindo 1, Kopljar 1, Lazarov 1, Morros 1
Vardar:
Gorbok 8, Brumen 4, Toskic 4, Dibirov 3, Ig. Karacic 3, Cindric 2, Shiskarev 2, A. Dujshebaev 1, Lackovic 1, Maqueda 1, Marsenic 1

A B-csoport állása:
BL B csoport 1114

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here