BL: nem hibázott a PSG a Silkeborg ellen

Fotó: TeamPics/PSG

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A jelű csoportjában a második PSG fogadta a hetedik helyen álló Silkeborgot. Már a mérkőzés elején kezébe vette az irányítást a francia csapat, és végig vezetve, könnyedén aratott ötgólos győzelmet. 

Fotó: TeamPics/PSG
Fotó: TeamPics/PSG

 

A hazaiak kezdték a mérkőzést, Nikola Karabatic találata révén meg is szerezték a vezetést. A PSG-nél záporoztak a gólok, így a 9. percben már 6-2 volt az állás. A félidő során Karabaticék folyamatosan növelték előnyüket. A szünetre 18-13-mal vonultak a csapatok.

A második játékrész elején 21-13-ra elléptek a hazaiak, ám ekkor a dán bajnok megrázta magát,  és 22-18-ra felzárkózott. Közelebb már nem engedték a franciák a őket, ismét elléptek. Az 50. percben sikerült még egyszer Michael Kundsenéknek négy gólra felzárkózni, az ennél nagyobb bravúr azonban már nem jött össze. Végül a PSG 32-27-es győzelmet aratott, és megerősítette második pozícióját a csoportban.

PSG Handball – Bjerringbro-Silkeborg 32-27 (18-13)
PSG:
N. Karabatic 11, M. Hansen 6, Rémili 5, J. Nielsen 4, Stepancic 3, Gensheimer 2, Kounkoud 1
Silkeborg:
N. Öris 6, A. Damgaard 4, J. Hansen 3, M. Knudsen 3, Hundstrup 2, Lassen 2, Markussen 2, K. Olsen 2, K. Klitgaard 1, Örsted 1, Seb. Skube 1

Az A-csoport állása: 

BL A

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here