BL: a Flensburg előnyt szerzett Jamaliék otthonában

Fotó: www.facebook.com/SGFleHa

A legjobb tizenhat között a Flensburg-Handewitt a Meshkov Brest otthonába látogatott. Izgalmas, parázs hangulatú mérkőzésnek ígérkezett a találkozó. Jó ütemben kezdte a mérkőzést a fehérorosz csapat, jól elkapták a fonalat. A félidő közepére a Flensburg  is megrázta magát és szorossá tette a félidő végét. A második játékrészben a Flensburg ott folytatta, ahol az első félidőt abbahagyta. A mérkőzés végét a Brest szorossá tette, de végül nem sikerült a bravúr. Hazai pályán szenvedtek 1 gólos vereséget a Flensburg csapatától (25-26).

Jól kezdődött a mérkőzés a hazai csapat számára. A 10. percben már 6-3-ra vezetett a Brest. A félidő közepéig, 9-5- ös állásig tudta növelni előnyét a fehérorosz alakulat. Az utolsó 10 percre összekapta magát a német egyesület, és megfordították a találkozót. A 24. percben Svan találata révén már csak egy gól volt a különbség a két csapat között. A Flensburg tovább robogott, a félidő végére 2 gólos előnnyel mehettek pihenőre a németek. (13-15)

Lasse Svan remekelt a Brest ellen. Fotó: SG Flensburg-Handewitt/Facebook
Lasse Svan remekelt a Brest ellen.
Fotó: SG Flensburg-Handewitt/Facebook

 

A második félidő elején a Brest bent maradt az öltözőben, míg a Flensburg tovább robogott. A 40. percben 16-19-ra vezettek Svanék. Az 50. percig tudták tartani 3-4 gólos előnyüket a németek, majd a Brest megrázta magát és szorossá tette a végjátékot. Az 58. percen mindössze 1 találat maradt a németek előnyéből, de Prodanovic ledolgozta azt is. Úgy tűnt döntetlen lesz a mérkőzés vége,de 9 másodperccel a vége előtt Glandorf bombázott még, találata célba ért. Így 1 gólos előnnyel várja a visszavágót a Flensburg. (25-26)

HC Meshkov Brest – SG Flensburg Handewitt 25-26 (13-15)
Meshkov Brest:
Kristopans 5, Shylovich 4, Stojkovic 4, Kulak 3, Atman 2, Jamali 2, Prodanovic 2, D. Rutenka 2, Ostroushko 1
Flensburg:
Svan 5, Eggert 4, Glandorf 4, Lauge 4, Wanne 4, Gottfridsson 2, Heinl 2, H. Toft 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here