BL: Zsinórban harmadik meccsüket nyerték meg Császárék

A Bajnokok Ligája 8. fordulójában az orosz Chekhovskie Medvedi együttese a Vojvodina gárdáját verte, míg Császár Gáborék a Metalurg Skopje ellen léptek pályára hazai környezetben.

A Medvedi és a Vojvodina összecsapását a hazaiak kezdték jobban, már az első játékrész során ötgólos előnyt építettek ki a hazaiak, így okkal örülhetett a publikum. A második félidőben a vendégek mindent megtettek a pontszerzés érdekében, azonban csak a kozmetikázás jött össze nekik. Végül négy találattal bizonyult jobbnak az orosz gárda és így sikerült két ponttal meglépni a szerb alakulat elől.

Chekhovskie Medvedi ? RK Vojvodina 34-30 (19-14)
Chekhovskie:
Andreev 6, Kovalev 6, Chernoivanov 5, Otrezov 4, A. Kotov 3, Skopintsev 3, Izmailov 2, K. Kotov 2, Shelestyukov 2, Ostashchenko 1
Vojvodina:
Nikolic 10, Jovanovic 7, Rastvortsev 3, Stankovic 3, Marjanovic 2, Orbovic 2, Todorovic 2, Pralica 1

A Schaffhausen és a Metalurg mérkőzésén egyik csapat sem tudott számottevő előnyre szert tenni az első félidő során, így döntetlen volt az állás a félidőben. A második játékrész elején továbbra is szoros játékot láthatott a nagyérdemű, majd a hazai csapatnak sikerült felülkerekednie a vendégeken és több találattal meglépni. Császár Gábor az első találat az ütközet 48. percében esett, igaz előtte a társakkal lövette a gólokat. Ezt követően még nagyobb fórt dolgoztak ki a svájciak és végül magabiztos, tízgólos siker született. Ezzel a győzelemmel a Schaffhausennek még van esélye a továbbjutásra, míg a Metalurg már biztosan búcsúzik a Bajnokok Ligájától.

Kadetten Schaffhausen ? HC Metalurg Skopje 27-17 (10-10)
Schaffhausen:
Liniger 9, Brännberger 5, Maros 5, Tominec 4, Császár 1, Graubner 1, Markovic 1, Stojanovic 1
Metalurg:
Bozovic 4, Spiler 3, Buvinic 2, Kukoski 2, Peshevski 2, Kosteski 1, M. Matic 1, Palevski 1, Taleski 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here