Bodó: komoly célokat tűztünk ki

Bodó Richárd (Fotó: Sólya Eliza - hetmeteres.com)

Jövő szerdán már bajnoki mérkőzés vár a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatára. A Tisza-parti együttes a Ceglédet fogadja. Ennek és a friss tornagyőzelemnek köszönhetően közölt interjút a szegedma.hu a szegediek magyar válogatott balátlövőjével, Bodó Richárddal.

A MOL-Pick Szeged az elmúlt hétvégén Ausztriában szerepelt a 21. Styrian Handball Days felkészülési tornán, amelyet veretlenül megnyert. A döntőben a horvát PPD Zagrebet győzte le a Pastor-alakulat 34–25-re.

– Remek tornákon vettünk részt, de már mindenki várja a bajnoki rajtot. Ha nem is izgulunk, de még erősebben kell koncentrálnunk, egy másfajta munka zajlik már ilyenkor. Minden meccset komolyan veszünk, de a BL-rajt előtt jó, hogy téthelyzetben tudunk gyakorolni, mind e mellett mindig az adott találkozóra készülünk – kezdte mondandóját a portálnak Bodó.

A 24 éves kézilabdázó elmondta, hogy második szegedi szezonjának kezdetén már sokkal jobban érzi magát a pályán és azon kívül is. Minél többet szeretne játszani és támadásban, valamint védekezésben is hasznára szeretne lenni a csapatának.

– Komoly célokat tűztünk ki, és ugyan jól sikerült a tavalyi szezon, de idén azzal lennék elégedett, ha valamelyik sorozatban egy aranyérmet akasztanának a nyakunkba – fektette le elvárásait az előttünk álló idényre Bodó Richárd.