Bóka Bendegúz is a nyártól Szegeden folytatja

(Fotó: veol.hu)

A MOL-Pick Szeged újabb igazolást jelentett be mai napon. Bóka Bendegúz a Balatonfüred 22 esztendős balszélsője a nyáron csatlakozik a Tisza-parti együtteshez.

A Balatonfüred saját nevelésű játékosa 2016 nyarától 1+2 évre érkezik a magyar bajnoki ezüstérmeshez. A szegediek tehát tovább erősítik a következő szezonra a keretüket. Bánhidi Bence és Sergei Gorbok után Bóka Bendegúz már a harmadik szerzeménye a klubnak a következő idényre.

?Egy magyar tehetséggel sikerült megállapodnunk, akinek szép jövőt jósolnak a szakemberek. Jonas Källman és Bóka Bendegúz alkotja majd a 2016/2017-es szezonban a balszélső posztot? – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

?Több csapat is megkeresett, voltak kérőim, de amint meghallottam, hogy a Szeged szívesen látna, nem volt kérdés, hogy elfogadjam a szerződésem. Egy kiváló klubba igazolok, remek edzőtől, Juan Carlos Pastortól és egy világhírű játékostól, Jonas Källmantól tanulhatok. Az idény végéig a Füred játékosa maradok, és mindent megteszek azért, hogy sikeresen szerepeljünk, utána pedig következik egy izgalmas kihívás számomra, amit nagyon várok? ? árulta el Bóka Bendegúz a MOL-Pick Szeged hivatalos honlapjának.

Információink szerint a MOL-Pick Szegedben folytatja pályafutását a következő szezontól a Grundfos Tatabánya KC és a magyar válogatott 22 éves balátlövője, Bodó Richárd is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here