Bombaigazolás: Dean Bombac visszatér a MOL-PICK Szegedbe

Dean Bombac és Szűcs Ernő Péter (Fotó: www.facebook.com/pickszeged)

Nagy erősítést jelentett be a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A magyar bajnok a nyártól három évre leigazolta a PGE Vive Kielce szlovén válogatott irányítóját, Dean Bombacot.

Ezt az átigazolást Dean kezdeményezte. A megbeszélések után úgy döntöttünk, hogy megengedjük neki, hogy Szegedre költözzön – nyilatkozta Bertus Servaas, a kielcei klub elnöke.

A MOL-PICK Szegedbe igazolt Bombac, aki 2017 októberében hosszabbított szerződést Kielcében 2022-ig. A lengyel bajnoknál nagy jövés-menés van a nyáron, a szlovén irányító posztjára már korábban megszerezték a Vardar klasszisát, Luka Cindricet.

Nem szeretnék nagy várakozásokkal élni, de mégis megteszem. Azt szeretném, hogy minden trófeáért versenyben legyünk, és minél többet meg is nyerjünk. Nem titok, hogy szeretnék Kölnben játszani, és talán egy napon valóra válik az álmom, és megnyerhetjük a BL-trófeát, remélem, ez a kék mezben történikválaszolta Bombac a klubhonlapon arra a kérdésre, hogy milyen várakozásokkal érkezik vissza Szegedre, ahol már 2014 és 2016 között kézilabdázott.