Bundesliga: tovább erősít a bajnok

Fotó: www.rhein-neckar-loewen.de

A Rhein-Neckar Löwen csapata hivatalos oldalán jelentette be a PSG Handball svéd beállójának, Jesper Nielsennek a leigazolását. A válogatott játékos 3 éves kontraktust írt alá.

We Love Handball – Kézilabdások Éjszakája (december 22.). Ugye ezt TE sem hagyod ki?

Azt már egy ideje hivatalosan is tudni lehetett, hogy Hendrik Pekeler, a csapat klasszis beállója a jövő évtől a THW Kiel gárdáját erősíti majd. Pótlására a mannheimi csapat korábban már megegyezett a német válogatott Jannik Kohlbacherrel, aki szintén 2018-ban csatlakozik a gárdához, így akár teljes sorcsere is elképzelhető a poszton.

Beálló pozícióban több más jelentős klubnál is mozgások várhatóak 2018 nyarán. Nielsen eligazolása után a PSG is új játékost igazolhat. Korábban a Vardarból távozó Mijajlo Marsenic érkezése került szóba a klubnál, ám ő közben a Füchse Berlin csapatához írt alá. A legutóbbi hírek szerint a flensburgi Henrik Toft Hansennel pótolná a párizsi sztárcsapat Nielsent. Ezzel összefüggésben a Flensburgnál a szintén dán Simon Hald neve merült fel, ám ezt a játékos egyelőre nem erősítette meg. Az elit csapatok közül a Barcelona szintén igazolt már korábban beálló posztra. A katalán városba a jelenleg sérült Ludovic Fabregas már biztosan érkezik évad végén.