Eger: Richard Stochl újra az NB I-ben

Az egykori dunaújvárosi közönségkedvenc, Richard Stochl a következő idényt az Eger csapatában kezdi meg. A felek egyéves kontraktusban állapodtak meg.

A szlovák hálóőr 258-szor ölthette magára hazája válogatott mezét, klubszinten pedig több nívós együttest erősített. Többek között szerepelt a Celjében, a Montpellier-ben, a Motor Zaporozhye, a Chehovskie Medvedi és a Rhein-Neckar Löwen csapatában. Magyarországon 8 évet töltött el a Dunaferrben, de rövid ideig megfordult Veszprémben is.

Az egri klub hivatalos honlapjánák azon kérdésére, hogy előfordult-e már, hogy nem a bajnoki címért indult aktuális csapatával a következőt válaszolta a 40 éves hálóőr:

“Bevallom őszintén, nem. Immár hat különböző országban szerepeltem, szlovák, szlovén, francia, orosz, ukrán és német bajnok is voltam. Folyamatosan nagy trófeákért küzdöttem. Ettől függetlenül ebben a feladatban is megvan a kellő motiváció, amely foglalkoztat. Előre akarunk lépni, magasabb szintre emelni Eger csapatát. Egy évre szól a megállapodás. Az itt töltött időben minden energiámat arra fordítom, hogy segítsem a csapatot a felemelkedésben. Akkor leszek elégedett, ha az együttes eléri a kitűzött a célokat, valamint a klubvezetés és a szurkolók is elismerően szólnak majd rólam.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here