Ellopták Nora Mörk privát képeit

Nora Mörk érzelmekkel teli interjút adott a norvég Tv2-nek (Fotó: www.tv2.no)

A Győri Audi ETO KC és a norvég női kézilabda-válogatott világklasszis jobbátlövője, Nora Mörk hekkelés áldozata lett. A 26 éves játékos privát képeit lopták le a telefonjáról, amelyről a norvég Tv2-nek nyilatkozott. Az interjút a hosszabbítás.hu szemlézte.

Mörknek egy rémálma vált valóra azzal, hogy valaki hozzáfért a telefonján tárolt privát képekhez. – Az életem nagyon sokat változott. Az egyik pillanatban még jól éreztem magam, aztán teljesen eltűnt az önbecsülésem.

Mörk találkozott a norvég parlament családügyi, kulturális és igazságügyi bizottságának képviselőivel, akik várhatóan olyan új törvényt fognak alkotni, amely szigorúbban bünteti majd az ehhez hasonló eseteket – írja a hosszabbítás.hu.

Két hónapon keresztül titkolta az esetet, most azonban kiállt a nyilvánosság elé, amellyel az a célja, hogy visszanyerje a kontrollt az élete felett, valamint a hasonló helyzetbe kerülő lányoknak felhívja a figyelmét az óvatosságra.

Nora Mörk múlt pénteken állt nyilvánosság elé, majd szombaton BL-mérkőzésen 13 gólt lőtt a dán Midtjylland otthonában. A mérkőzést az ETO 27-24-re nyerte meg.

Az érzelmekkel teli interjút adó Mörk mellett több híresség – többek között Camilla Herrem és Veronica Kristiansen – is kiállt a #SharingisNOTcaring hashtaggel.