Ferencváros: Háfra Noémi hosszabbított 2021-ig

Háfra Noémi (a labdával) 2021-ig hosszabbított a Ferencvárosnál (Fotó: www.facebook.com/ftckezilabda)

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a Fradi TV-ben és hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021-ig meghosszabbította Háfra Noémi szerződését.

– Sokszor, sok helyen megfogalmaztuk már, hogy a Ferencvárost úgy szeretnénk sikeresen vezetni, hogy közben a magyar kézilabda érdekeit tartjuk szemünk előtt Háfra Noémi az egyik legnagyobb tehetségként tért vissza hozzánk 2017 nyarán, mostanra pedig a csapatunk, valamint a magyar válogatott húzóemberévé vált. Nem is volt kérdés, hogy szeretnénk, hogy továbbra is bennünket erősítsen, hiszen saját gyerekünkként szeretjük őt. Nem is éreztük rajta, hogy máshol képzelné el a jövőjét, nagyszerű érzés, hogy azt legendás Fradi-közeget, amit évek óta alakítgatunk itt, az most újabb megerősítést kapott. Örülök neki, hogy már most sikerült mindenben megállapodni, hiszen így Noni kizárólag a kézilabdára koncentrálhat – nyilatkozta a Ferencváros kézilabda-szakosztályának ügyvezetőigazgatója a fradi.hu-nak.

– Nem is gondolkoztam abban, hogy máshová mennék, ahogy leültünk, rögtön jeleztem, hogy szeretnék maradni. Szeretek itt edzeni, szeretem a lányokat, a közeget, szóval nem volt bennem kétely. Beszélgettem azért róla a csapattársakkal, főleg Kovacsics Anikóval, hogy mit tanácsol, illetve anyukámmal – mondta Háfra Noémi.