Ferencváros: hosszabbított a válogatott beálló

Forrás: Fradi.hu

Az FTC-Rail Cargo Hungaria hivatalos honlapján adott tájékoztatást, hogy a csapat 24 esztendős válogatott beállója, Mészáros Rea egy évvel meghosszabbította szerződését.

A játékos 2013-ban igazolt a fővárosi klubhoz, így már a hatodik idényét játssza itt, ahol sorra dőltek ki az elmúlt évben poszttársai, így különösen nagy teher hárult (hárul) rá. Mészáros Rea Bíró Blanka és Háfra Noémi után a harmadik meghatározó játékos, aki szerződést hosszabbít a klubnál.

A Ferencvárosnál több játékos (így Nerea Pena, Schatzl Nadine, Faluvégi Dorottya) szerződése is lejár év végén, így esetükben egyelőre kérdéses a jövő évi folytatás.

A Ferencvárossal párhuzamosan két másik magyar klub is fontos bejelentéseket tett. A DKKA csapata számos meghatározó játékosával hosszabbított, így biztosan a dunaújvárosi csapatot erősíti jövőre Camila Micijevic, Csapó Kyra, Grosch Vivien, Kazai Anita, Molnár Beatrix, Szalai Babett és Szekerczés Luca, valamint György László vezetőedző is.

Az érdieknek is maradt bejelentésük a hétvégére, itt a válogatott irányító Tóth Gabriella hosszabbított újabb két évvel, így ő 2021-ig a csapatot szolgálhatja.