Ferencváros: öt új játékos érkezik, négyen hosszabbítottak – Videó

Klivinyi Kinga (horrás: handballerd.hu)

AZ FTC-Rail Cargo Hungaria hivatalos oldalán adott tájékoztatást arról, hogy ősztől öt új játékossal erősítik meg a keretüket, valamint szerződést hosszabbítanak kulcsemberekkel.

A csapat új szerzeménye, Klivinyi Kinga, az Érd válogatott balátlövője, aki öt év után hagyja el csapatát. Szintén a csapatot erősítheti a Craiovából érkező beálló, Bobana Klikovac, illetve a Buducnost jobbátlövője, Djurdjina Malovic. Szemerey Zsófi, a Siófok kapusa is a Népligetben kezdheti a következő idényt. A legifjabb érkező, a szintén balkezes átlövő Farkas Kata, aki Békéscsabáról teszi át székhelyét a népligetbe. A képet rontja, hogy érkezők közül ugyanakkor többen (Klikovac, Klivinyi, Malovic) is sérüléssel küzdenek.

Szikora Melinda (1+1 év), Kovacsics Anikó (2 év), Danick Snelder (2 év) és Hornyák Dóra (2 év) is szerződést hosszabbított a Ferencvárossal.

Távozik ugyanakkor Laura van der Heijden (Bietigheim), Szucsánszki Zita (ideiglenesen abbahagyja a játékot), Szekeres Klára (ideiglenesen abbahagyja a játékot), és Marija Jovanovics (felhagy a játékkal).

Az új igazolásokkal készült interúk itt láthatóak: