Gorbok a nyártól Szegeden folytatja

Mint ahogyan arról már az elmúlt héten írtunk, Sergei Gorbok idő előtt kilép szerződéséből, elhagyja a Vardar Skopjét. Most a MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán jelentette be, hogy az orosz válogatott balátlövő 2016-tól kétéves kontraktust kötött a klubbal.

“Örömteli hírről tudok beszámolni, csapatunk menedzsmentjének sikerült megállapodnia Szergej Gorbokkal, a balátlövő 2016 nyarától a MOL-Pick Szeged csapatát erősíti majd. A játékos a macedón Vardar Szkopjétól érkezik hozzánk. A Vardarhoz 2017-ig kötötte volna szerződés, ő azonban nálunk szerette volna folytatni a pályafutását. Úgy gondolom, hogy nagy erősítése lesz a csapatnak, egy nemzetközileg is jegyzett, nagy rutinnal, remek eredményekkel rendelkező kézilabdást sikerült Szegedre csábítanunk” ?nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

A 33. életévében járó Gorbok a 2003-2004-es szezonban mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ahol eddig 524 gólt szerzett. Megfordult Celjében, Löwenben, Csehovban, most pedig a Vardar Skopjétól érkezik Szegedre. Pályafutását az Arkatron Minskben kezdte.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here