Gyöngyös: a Szegedről kölcsön kapott beálló lábtörést szenvedett

Hegedüs Márk (Fotó: www.gykk.hu)

Brazil beállóval erősítette meg keretét a B. Braun Gyöngyös. Pedro Henrique Martins hétfőn csatlakozott a csapathoz, ma már pályára léphet a Komló ellen.

A hetmeteres.com Facebook oldalán nyereményjáték vár!

Rögtön komoly feladatokat kap a 22 éves beálló, mivel a héten a MOL-PICK Szegedtől kölcsönben levő Hegedüs fáradásos talptörést szenvedett, így nyolchetes pihenő vár rá.

 Nagyon vártuk már az új játékos megérkezését, amitől azt reméltük, hogy megfelelő mértékben tehermentesítheti az eddig erőn felül teljesítő játékosokat, például Hegedüs Márkot, aki támadásban és védekezésben is fontos feladatot végzett Néhány nappal az érkezése előtt azonban kiderült, hogy Márknak fáradásos törése van a talpában, ezért nyolc hétig nem számíthatunk rá. Martins jó képességű, fiatal játékos, akinek azonban még időre van szüksége ahhoz, hogy beépüljön a csapatba. Mindenesetre, ha az adminisztráció addig lezárul, már a hétvégi, Komló elleni találkozón számítanék rá, és bízunk benne, hogy Márk mielőbb felépül nyilatkozta a gyöngyösiek klubhonlapjának Konkoly Csaba, a B. Braun Gyöngyös vezetőedzője.