Hivatalos: Balogh Zsolt Tatabányára igazol

Fotó: Sólya Eliza/ hetmeteres.com

A következő idénytől három évre A Grundfos Tatabánya Kézilabda Klub játékosa lesz Balogh Zsolt, a MOL-PICK Szeged és a válogatott jobbátlövője, adta hírül a klub közösségi oldala.

Balogh Zsolt így kommentálta a hírt:
– A Tatabánya tavaly nyáron került képbe – mondta a 30. életévébe lépő játékos. – Matics mester, hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik.

Az már korábban kiderült, hogy a Szeged újabb játékost igazolt a jobbátlövő posztra Luka Stepancic személyében. Rajtuk kívül jelenleg a csapatot erősíti Jorge Mqueda és Stanislav Kasparek is. Tatabányai oldalról az már korábban kiderült, hogy Demis Grigoras, a gárda jobbátlövője is eligazol, így az ő helyét töltheti majd be Balogh.