Hivatalos: Szegedről igazolt a Vardar

Szergej Gorbok két év után tér vissza Szkopjéba (Fotó: Sólya Eliza/ hetmeteres.com)

Bejelentette második igazolását és hosszabbított négy játékosával a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata.

Az már korábban hivatalossá vált, hogy szinte az összes kulcsjátékos távozik a Vardar férfi együttesétől. Különböző sajtóhírekből már lehetett arra következtetni, hogy visszatér a klubhoz a MOL-PICK Szegedből Szergej Gorbok, azonban ezt csak a napokban jelentette be hivatalosan a macedón klub. Az orosz válogatott balátlövő kétéves szerződést írt alá régi-új klubjához.

Két tapasztalt és két fiatal kézilabdázójával is hosszabbított a 2017-es Bajnokok Ligája-győztes csapat. A macedón válogatott beálló, Sztojancse Sztojlov, és az orosz nemzeti csapat jobbszélsője, Daniiel Siskarjov egyaránt 2020. június 30-ig marad a gárdánál a közlemény szerint.

Davor Sztojanoszki, a Vardar vezérigazgatója elmondta, hogy a klub számára fontos, hogy megtartsa macedón játékosait, valamint arra törekednek, hogy tiszteletre méltó csapat legyen Európban a szkopjei alakulat. Mindezek alapján a 24 éves kapus, Daniel Gjorgjeski, és a 23 esztendős jobbszélső, Martin Popovszki 2019. június 30-ig hosszabbított szerződést.

Az európai kézilabdázás legfontosabb átigazolásait ide kattintva tekintheti meg.