Holland jobbátlövő a Flensburgnál

Johan Jakobsson sérülése miatt új játékost kellett igazolnia a Bundesligát vezető Flensburgnak. A megoldást a Gummersbach keretében találták meg, Mark Bultot a ligaellenféltől szerződtették a szezon végéig.

A 34 éves jobbátlövő már Ljubomir Vranjes edzésein vesz részt, hamarosan be is mutatkozhat új klubjában. A transzfer azért is szerencsés a Flensburg részéről, mert Bult a nemzetközi porondon is bevethető, azaz a Bajnokok Ligájában is erősítést jelent a csapat számára. A holland játékos a Füchse Berlin színeiben szerzett már tapasztalatokat a legerősebb ligában, de korábban volt a Kielce keretének tagja is. Egy hosszabb szünetet követően nemrégen hazája válogatottjába is visszatért, azonban a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőt még sérülés miatt kihagyta.

bult
Fotó: vfl-gummersbach.de

 

A Gummersbachnál hosszabb pihenő után újra bevethető a francia Kévynn Nyokas, és rajta kívül még Florian Baumgärtner is rendelkezésre áll a poszton, ezért nem gördítettek akadályt a valószínűleg pályafutása utolsó nagy dobása előtt álló Bult távozása elé.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here