Idén is a BL-ben játszhat a Szegeddel bajnoki címet nyerő horvát

Fotó: Sólya Eliza/Hétméteres

Ivan Srsen az RK PPD Zagreb csapatában folytatja pályfutását kölcsönben, adta hírül az RK Nexe, a horvát jobbátlövő jelenlegi klubja.

Srsen a tavalyi esztendőt is a Nexe színeiben kezdte meg, ám a szezon második felében kölcsönbe került Szegedre, ahol többször is kiváló teljesítményt nyújtott, végül pedig bajnokként távozott. A horvát játékos hamar szembe kerülhet a szegediekkel, lévén a BL első körében éppen a zágrábi csapat fogadja hazai pályán a MOL-PICK Szegedet.

A zágrábi alakulat idén is komoly átalakuláson megy keresztül. Több korábbi klasszis (Tonci Valcic, Josip Valcic, Igor Vori) felhagyott az akív játékkal, de érzékeny veszteség lehet az irányító Domagoj Pavlovic, illetve a jobbátlövő David Miklavcic távozása is.

Mindezek ellenére Srsen dolga nem lesz egyszerű az idei szezonban sem, hiszen Miklavcic távozása után a zágrábiak leigazolták a szerb Nikola Poticot, de Mario Vuglac, s a fiatal Josip Vekic is bevethető jobbátlövő poszton.

A Zágrábhoz több neves játékos érkezett is a holtszezonban (Gregor Potocnik, Lovro Jotic, Senjamin Buric), így bizakodva várhatják a horvátok az új szezon kezdetét. A játékosmozgásokról folyamatosan frissülő átigazolási listánk nyújt tájékoztatást, amely ITT elérhető.