Ilyen volt a 2017-es év a hetmeteres.com számára

A hetmeteres.com minden tekintetben remek évet zárt 2017-ben. Az elmúlt hónapok legfontosabb mérföldköveit szedtük csokorba. 

Január
A hetmeteres.com történetének legtöbb látogatóját hozta az év első hónapja. Köszönhetően a férfi kézilabda-világbajnokságnak, és az azt megelőző jól megszokott csapatbemutatóknak. Ezt a számot azóta már többször felülmúltuk.

Február
Elindult a női kézilabda részlegünk is. Utólag mondhatjuk: nagy sikerrel. A honlap ebben a formában 2013 augusztusa óta működik, idén februárig pedig csak férfi kézilabdáról írt.

Április
Honlapunk immár harmadszor kapott felkeresést a Digi Sport Reggeli Start című műsorába, amelyben a főszerkesztő képviselte a szerkesztőséget.

Május
Jelen voltunk a női Bajnokok Ligája budapesti final fourján, a helyszínről tudósítva a kiválóan megszervezett eseményt.

Június
Szintén idén debütáltunk Kölnben, a férfiak csúcseseményén. Tudósítónk az első sorokból követhette a Bajnokok Ligája döntőjének minden pillanatát.

Július
Új designt kapott a honlap, amelynek tökéletesítése ezt követően is folyamatosan zajlott.

Október-December
A HUC-Sport Kft.-vel való együttműködés révén rengeteg ajándékot sorsoltunk ki olvasóink között.

Az oldal olvasottsága elképesztő mértékben nőtt 2017-ben, hiszen több mint 3 millió oldalletöltést generált, összehasonlításképpen 2016-ban másfél milliót. Emellett több százezer egyedi látogató szavazott bizalmat honlapunknak.

A hetmeteres.com szerkesztősége nevében köszönjük olvasóinknak az egész éves kitüntető figyelmet.

Boldog új évet kívánunk! Találkozunk 2018-ban.

Üdvözlettel,
Varga Ádám
főszerkesztő