Ilyés: valószínűleg nem leszek többet válogatott – INTERJÚ

Ilyés Ferenc (Fotó: Faragó Imre)

Az M4 Sport készített exkluzív interjút Ilyés Ferenccel, a Grundfos Tatabánya KC balátlövőjével. A 35 éves kézilabdázó sok mindenről szót ejtett, többek között arról, hogy lát-e esélyt arra, hogy magára húzza még a címeres mezt.

A Veszprémmel és a Szegeddel is magyar bajnok Ilyés Ferenc 213 alkalommal volt magyar válogatott. Ezeken a mérkőzéseken 501 gólt szerzett, utoljára 2016 novemberében a Hollandia elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn lépett pályára, amelyen két gólt szerzett.

– Megszakad a szívem, hogy a többiek a válogatottban vannak, én pedig nem, de úgy érzem eljött az ideje annak, hogy nekem jobbat tesz az, ha van néhány nap pihenőm és azzal töltöm, hogy erőt gyűjtsek – mondta az M4 Sportnak Ilyés.

– Azt, hogy fogok-e meghívót kapni, azt nem tudom. Azt, hogy valószínűleg nem fogok menni, azt már igen – nyilatkozta Ilyés az interjúban, akit Xavi Sabaté szövetségi kapitány a 2017-es világbajnokság meghívott a válogatott keretbe, azonban a sorozatterhelés miatt visszautasította azt.

A játékossal készült teljes interjú itt nézhető meg.