K&H liga: esélyt sem adott a Szeged a Gyöngyösnek

Krivokapic hosszú idő után lépett pályára Szegeden (Fotó: Faragó Imre)

Visszavágott a decemberi pontvesztésért a MOL-PICK Szeged. A Tisza-parti együttes a Gyöngyöst fogadta a K&H ligában kedden este, magabiztos 18 gólos győzelmet szereztek.

Ezúttal is jól kezdett a B.Braun Gyöngyös, egészen a 10. percig rendre egygólos előnyben játszottak. Ezután kezdett bemelegedni igazán a hazai csapat, fokozatosan vették át az irányítást. Egy hétgólos szériával már a félidő előtt tetemes hétgólos előnyre tett szert (25. perc 14-7) Az utolsó ötperc további két góllal toldották meg ezt, így a szünetben kilenc találattal vezetett Juan Carlos Pastor együttese.

Három percet kellett várni, hogy tíz legyen a két csapat között (33. perc 20-10). Ekkor még tudott faragni a hátrányából a Heves megyei gárda, de innentől egy fokozattal feljebb kapcsolt a hazai csapat. Bodó Richárd vezetésével 11 gólos szériával 19 góllal elhúztak ellenfelüktől. Végül sikerült visszavágni az őszi szezon során elszenvedett pontvesztésért.

MOL-PICK Szeged – B.Braun Gyöngyös 36-18 (18-9)
Szeged:
Sigurmansson 8 (4), Bodó 7, Sostaric 5, Srsen 4, Balogh 3, Zhitnikov 3, Skube 2, Källman 1, Fekete B. 1, Thiagus Petrus 1, Bánhidi 1.
Gyöngyös:
Lele 4, Markez 4, Martins 2, Sipeki 2, Loncar 2, M. Mikita 1, Urbán 1.

A K&H liga állása: