K&H liga: nyert a Veszprém, de Vranjes bevallotta, már a jövőre koncentráltak

Lékai Máté öt gólt lőtt a Balatonfüred ellen (Fotó: Vörös Dávid)

Magabiztos győzelmet aratott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a K&H liga 3. fordulójából rendezett mérkőzésen a Balatonfüred ellen hazai pályán. Nagy Lászlóék 32–24-es sikerrel tartották otthon a két pontot.

– Jó mérkőzést játszottunk. Szerettem volna, ha fut a csapat, és ez sikerült is, hiszen 21 lerohanást vezettünk. Kellett ez nekünk, hiszen a hétvégi Vardar elleni meccsre szeretném, ha robbanékonyak lennének a srácok. Voltak jó pillanataink, de be kell vallanom, ma inkább olyan dolgokra koncentráltam, amik a jövőben jönnek majd jól nekünk. A Vardar ellen a legjobbunkat akarjuk nyújtani – nyilatkozta az összecsapás utáni sajtótájékoztatón Ljubomir Vranjes, a Veszprém vezetőedzője.

A Telekom Veszprém klubhonlapján olvasható még Dörnyei Borisz, Csoknyai István és Vajda Huba nyilatkozata is.

Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE 32–24 (19–11)
Veszprém:
Strlek 5, Lékai 5, Tönnesen 4, D. Gajic 4 (1), A. Nilsson 4, P. Nenadics 3, Mahé 3 (1), Mackovsek 2, Accambray 1, M. Terzic 1
Balatonfüred:
Déber 5, Vajda 3, Topic 3, Szita Z. 2, Varga 2, Bóka 2, Szemenov 2, Máthé 2, Németh B. 1, Karvatski 1, Hornyák P. 1 (1)

A Telekom Veszprém legközelebb a Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában lép pályára, Lékai Mátéék szombaton 17.30-tól a macedón Vardar Szkopjét fogadják a Veszprém Arénában.

A bajnokság állása: