Lidl Starligue: Simán nyert a PSG

Fotó: le10sport.fr

Csütörtök este a francia bajnokság második fordulójának zárómérkőzését rendezték meg, ahol a Toulouse a PSG gárdáját látta vendégül. A találkozót végig uralta a fővárosi sztárcsapat és kiütötte ellenfelét.

gensheimer 2
Gensheimer ismét húzóember volt a fővárosiaknál (Fotó: PSG Facebook oldala)

A összecsapás elején a párizsi csapat vezetett, de nem tudott nagy előnyt kiépíteni. A 17. percben négy góllal tudott meglépni először a mérkőzésen, majd Gensheimer öt találatra növelte a távolságot. A Toulouse ezekben a percekben nem tudta tartani a fővárosiak tempóját, így hirtelen hétgólos hátrányban találták magukat. A PSG ezek után sem lassított, és a félidő utolsó percében elérte a különbség a 20 találatot. Sevaljevic az utolsó másodpercben még kozmetikázott kicsit az eredményen (14-23).

A második félidőben a különbség nem igazán változott, a vendégek tartották a 9-10 gólos előnyt. A hazaiaknak csak periódusai voltak, így nem tudták csökkenteni a hátrányukat. A 46. percben 20-30 volt az eredményjelzőn. A vendégek gond nélkül tartották előnyüket, így a mérkőzés vége már csak a különbség miatt volt kérdéses.

Fenix Toulouse HB -PSG Handball 27-38 (14-23)
Toulouse:
Pardin (5 védés), Idrissi (2 védés) – Bonilauri 7, N.Ilic 5, Solé 4, Cederholm 3, Ruiz Sanchez 2, Linhart 2, Sevaljevic 1, Gilbert 1, Chelle 1, Idrissi 1
PSG:
Omeyer (9 védés), Skof (1 védés) – Gensheimer 8 (2), M. Hansen 6, Abalo 4, L. Karabatic 4, Stepancic 3, Narcisse 3,  N.Karabatic 3, J. Nielsen 3, Kempf 2, Rémili 2

A bajnokság állása:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here