Ljubomir Vranjes: egy, aki mindent visz

A magyar férfi kézilabda-válogatottat a franciaországi világbajnokságon irányító szövetségi kapitány, Javier Sabaté megbízatása 2017. január 31-én lejárt. Helyét a Veszprém leendő trénere Ljubomir Vranjes veszi át.

A magyar csapat a tornán elért 7. helyezésével teljesítette az MKSZ Elnöksége által megszabott hivatalos célkitűzést, a legjobb nyolc közé kerülést. A férfi válogatott szövetségi kapitányi teendőinek 2017. június 30-ig történő ellátásáról, a szakvezető személyéről a Magyar Kézilabda Szövetség a közeljövőben hoz döntést ? olvasható a szövetség honlapján.

A közleményben nyílvánosságra hozták a spanyol szakember utódját is. Az MKSZ a következő szezontól a Ljubomir Vranjest vezetőedzőként alkalmazó Telekom Veszprém csapatával egyidejűleg szerződést kötött a svéd szakemberrel, így a megállapodás értelmében 2017. júliusi 1-jétől a korábban a Flensburggal Bajnokok Ligáját nyerő tréner látja el a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányi teendőit, szerződése 2020. augusztus 31-ig szól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here