Löwen: azonnali hatállyal kivásárolták a macedón csillagot

forrás: rhein-neckar-loewen.de

A Bundesliga címvédője a Rhen-Neckar Löwen hivatalos weboldalán jelentette be, hogy kivásárolta a 20 éves macedón szupertehetséget, Filip Taleskit.

A fiatal balátlövő az RK Metalurg Szkopje csapatát hagyta ott az Oroszlánok kedvéért és hároméves szerződést írt alá

forrás: rhein-neckar-loewen.de
Taleski a vb után tesz át székhelyét Németországba Fotó: rhein-neckar-loewen.de

? Filip egy fiatal játékos akinek időre lesz szüksége, hogy felvegye a Bundesliga ritmusát, de a jövőben mindenképp kulcsjátékosként és vezérként számítunk rá ? nyilatkozta Oliver Roggisch, a Löwen sportigazgatója.

Taleski már játszott az idei szezonban a Bajnokok Ligájában, ? ahol kilenc mérkőzésen 41 gólt szerzett ? így már csak a hazai versenysorozatokban számíthatnak rá.

? Mindig az volt a vágyam, hogy a Bundesligában szerepeljek, és szeretném megköszönni a volt csapatomnak hogy lehetővé tette a váltást szezon közben. Nagyon várom az új kihívásokat, számomra a Löwen az egyik legerősebb klub ? ezek voltak első szavai az újoncnak, aki már korábban aláírta kontraktusát.
Bár az eredeti terv szerint csak 2018 nyarán csatlakozott volna a német bajnokság címvédőjéhez, de már most kivásárolták élő szerződéséből.

Filip Taleski jelenleg a macedón válogatottal készül a franciaországi világbajnokságra, a torna után teszi át székhelyét Németországba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here