MOL-PICK Szeged: Bodó Richárd 2022-ig hosszabbított

Bodó Richárd 2022-ig marad Szegeden (Fotó: Sólya Eliza - hetmeteres.com)

A hét utolsó munkanapjára hagyta a legnagyobb bejelentését a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. Balogh Zsolt, Stas Skube és Matej Gaber után a tavaszt bombaformában végig játszó Bodó Richárddal is hosszabbított a klub, jelentették be az Instagramon. A 25 éves magyar válogatott balátlövő 2022-ig írt alá a Tisza-parti együtteshez.

A szegedi szurkolók által csak “Bombázónak” becézett Bodó 2016 nyarán három plusz egy évre szóló szerződést kötött a MOL-PICK Szegeddel, ez újult meg most 2022-ig.

Életem egyik legszebb időszakát élem meg Szegeden. Párommal, Vivivel remekül érezzük magunkat, sok új barátra leltünk, a csapattal pedig sikeresek vagyunk. Nagyszerű érzés magyar bajnoknak lenni, és bízom benne, hogy ez csak a kezdet, mert sokra hivatott csapatunk van. Örülök annak, hogy a klub hosszú távra tervez velem, így nem is gondolkodtam sokat, hogy elfogadjam az ajánlatot, mert itt, Szegeden minden jól működik. Remek a város, a csapat, a szakmai stáb, és ami minden sportolónak nagyon fontos, hihetetlen jó a szurkolótáborunknyilatkozta Bodó Richárd a delmagyar.hu-nak.