Nagy László készül a vb-re

A Veszprém is elkezdi az idei szezont a bajnokságban. Fotó: Vörös Dávid / handballveszprem.hu

Sűrű héten van túl a Telekom Veszprém kézilabdacsapata. A Vardar Szkopje elleni vereséget követően menesztették Ljubomir Vranjest, azóta pedig már egy ideiglenes stábot követően David Davis, a klub új vezetőedzője is megtartotta első edzését.

Az új edző érkezése természetesen azonnal kérdéseket vetett fel. A csapat egy svéd trénert követően ismét visszaáll a spanyol stílusra, ami meghatározhatja a klub játékosainak, így a csapatkapitány Nagy László jövőjét is. A 37 éves klasszis jobbátlövő egy mai interjúban beszélt minderről. A játékos szerződése lejár évad végén, és a vezetőséggel együtt azt a célt tűzték ki, hogy novemberben döntést hozzanak az ezt követő időszakról. A játékos elmondása szerint ez jelenthet szerződéshosszabbítást, vagy akár más, klub körüli pozíciót is. A nyilatkozat világosan érzékelteti, hogy Nagy Lászlónak nem lenne ellenére még egy pályán töltött év, ám jelenleg az új edző, David Davis kezében is van a sorsa.

Én jó érzem még magam a bőrömben, mentálisan és fizikálisan is, úgyhogy szeretnék még egy évet kézilabdázni, ez ilyen nyílt titok gyakorlatilag. Meglátjuk, hogy az edző hogy áll ehhez. Válogatott szinten meg lesz egy világbajnokság, majd meglátjuk, hogy részese leszek-e annak a világeseménynek – mondta a klasszis átlövő.

A világbajnoki részvételt firtató riporteri kérdésre Nagy László hozzá tette, hogy készül rá. A Digi Sport összeállítása (ennek részeként pedig a Nagy Lászlóval készített beszélgetés) lent tekinthető meg.

Nagy László: Davis kezében a jövőm!

David Davis érkezésével a spanyol stílus is visszatért Veszprémbe. A hispán kézilabdát tökéletesen ismerő csapatkapitány, Nagy László a Sport24-nek elárulta, meddig szeretne még kézilabdázni klub- és válogatott szinten.

Közzétette: DIGI Sport 24 – 2018. október 11., csütörtök