NB I: Győzött az Orosháza és a Vác

Két mérkőzést rendeztek a szombaton este az élvonalban. Orosházán sima vereséget szenvedett az Eger együttese, míg meglepetésre a Vác két góllal győzni tudott a hajdúságban.

Orosházi FKSE-LINAMAR – SBS Eger-Eszterházy 28-19 (14-11)

Az újonc hevesi alakulat nem nehezítette meg az orosháziak dolgát. A jobb erőkből álló hazaiak rajt-cél győzelmet arattak. Buday Dániel remekül irányította csapatát, de a góllövésből is jócskán kivette a részét. Hátul is biztos lábakon állt a zöld-sárga együttes, hiszen Miklós Gergő kiváló formában védte a hálót. Végül a második félidő első felében bekövetkezett egri rövidzárlatnak köszönhetően, sima kilencgólos győzelemnek örülhetett az orosházi publikum.

Orosháza:
Buday 8 (4), Cemas 4, Mazic 3, Stranigg J. 2, Knezevic 2, Komporály 2, Mackovchin 2, Németh L. 2, Suhonjic 2, Németh G. 1
Eger:
Dobó 4, Takács 4 (2), Iváncsik Á. 3, Szabó P. 3, Kiss G. 1, Dimitrovski 1, Vancsis 1, Padla 1, Halász 1

Balmazújvárosi KK – Váci KSE 28-30 (15-14)

A másik újonc váciak rajtja máshogy alakult. Zsiga Gyula tanítványainak sikerült meglepetést okozni a nyáron erősödő Balmazújváros otthonában. Hiába vezettek Kekezovic-ék a félidőben egy találattal, a lefújáskor a vendégek örülhettek. Lendvay Péter és a légiós Astrashapkin ezen az estén tarthatatlannak bizonyultak, míg hazai oldalon Kekezovic volt a csapat gólfelelőse.

Balmazújváros:
Kekezovic 6 (1), Lazic 5, Oláh G. 4 (2), Dioris 4, István P. 3, Korsós 2, Hanták 2, Balázs S. 1, Vranac 1
Vác:
Astrashapkin 9 (1), Lendvay 7 (1), Vasic 5, Tyiskov 5, Popovic 3, Bartók 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here