Női BL: nem volt esélye a Fradinak a pontszerzésre

Fotó: www.facebook.com/ftckezilabda)

A Ferencváros mindvégig hátrányban játszva kapott ki Bukarestben egy olyan mérkőzésen, ahol mutatott szép dolgokat a magyar csapat de összességében simán kapott ki. 

Nagyon erősen kedte a félidőt a CSM, így hamar 4 gólos előnyre tettek szert Neaguék (7-3), ám a Fradinak mindig sikerült közelebb férkőznie. A játékrész hajrájában, 13-11-nél kértek időt a románok, és ez használt is. A félidő vége egyértelműen a házigazdáknak sikerült jobban, akik megnyugtató előnyről várták a folytatást (18-13).

A második játékrész gyors ütésváltásokkal kezdődött, de a 40. percben is öt gól volt a felek között (24-19). Innen bukaresti percek következtek (27-20), és Elek Gábor időt is kért. Ez után egy remek szakaszt produkált a Fradi, Háfra sorban lőtte a gólokat, így megint úgy tűnt, lehet esélye Kovacsicséknak (29-25). A románok svéd edzője ekkor visszahozta a korábban lecserélt Lekicset, időt kért, a hazaiak pedig megint új sebességi fokozatba kapcsoltak (33-26). A végén megint közelebb jött a Fradi, de a megérdemelt hazai siker nem forgott veszélyben.

CSM Bucuresti – FTC-Rail Cargo Hungaria 36-31 (18-13)
CSM:
Neagu 9, Mehmedovics 8, Kurtovic 6, Lekics 5, Cvijics 3, Radicsevics 3, Omoregie 2
FTC:
Háfra 6, Kovacsics 6, Schatzl 4, Lukács 3, Pena 3, Klivinyi 3, Snelder 2, Faluvégi 2, Hornyák  D. 1,  Márton 1