Női K&H liga: csoportos ételmérgezés a Győr csapatánál?

Forrás: Hatharom.com

A Vasas az első, az ETO pedig második élvonalbeli mérkőzésére készülhetett, ám úgy tűnik egy szerencsétlen eset közbeszólhat.

A Vasas SC hivatalos honlapján (ITT) számol be arról, hogy veszélybe kerülhet a rekordbajnok Vasas, illetve a bajnoki címvédő hétvégi mérkőzése. A Vasas közleménye szó szerint így szól:

“Friss információ: A győri csapat játékosai csoportos ételmérgezés gyanújával kerültek kórházba, így jelen állás szerint a szombati mérkőzés elmarad.”

Update: Néhány órával cikkünk megjelenése után a Győri Adudi ETO KC közleményt adott ki a történtekről, amely így szólt:

Egy, a Győri Audi ETO KC játékosainak nagy részét érintő fertőzés miatt Klubunk vezetősége felvette a kapcsolatot a Magyar Kézilabda Szövetséggel, mely úgy határozott, hogy későbbi időpontban rendezi meg a 2017. szeptember 9-én (szombaton) esedékes Vasas SC elleni mérkőzést.

Felvettük a Vasas SC-vel és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a kapcsolatot, akik pozitív és segítőkész hozzáállását ezúton is köszönöm. Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy ellentétben több hírportálon megjelentekkel, valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket, de ennek pontos megállapítására csak későbbiekben kerülhet sor. – tájékoztatott Dr. Bartha Csaba elnök – A találkozó egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.”

Az előre megváltott jegyek és bérletek természetesen a mérkőzés újabb időpontjában is érvényesek. A szurkolókat minél hamarabb tájékoztatni fogjuk a találkozó új időpontjáról.