Nycke Groot Dániában köthet ki – Sajtóhír

Fotó: www.facebook.com/gyoriaudietokcofficial

A mai napon biztossá vált, hogy a Győri Audi ETO KC világklasszisa, Nycke Groot elhagyja csapatát idény végén. Bár leendő állomáshelyéről biztosat nem tudunk egyelőre, a dán Tv2 információi szerint valamelyik dán élklubban folytatja az irányító.

A dán csatorna szerint Groot több helyről is kapott kifejezetten előnyös ajánlatot, köztük a francia Bresttől is, ám ennek ellenére is Dánia lehet a befutó, ahol az irányító éveket játszott korábban (a Holstebro, illetve a Midtjylland csapataiban).

Az elmúlt hetekben az érdeklődők között szerepelhetett a Team Esbjerg, a Kobenhavn és az Odense csapata is, és jelenleg úgy tűnik, utóbbi lehet a befutó. Az értesüléseket az Odense sportigazgatója nem kívánta kommentálni. A dán csapat holnap 17.00 órára sajtótájékoztatót hívott össze, ám a Tv2 információi szerint korántsem biztos, hogy ez összefügg Groot esetleges odaigazolásával. A jelenleg a BL-ben vitézkedő Odense részéről Lars Peter Hermansen mindössze annyit jegyzett meg, hogy valmi izgalmas hírt osztanak meg a nyilvánossággal.