Óriási pech: Győri Mátyás műtött térde ismét megsérült

Borzasztó pech, Győri Mátyás műtött térde ismét megsérült és újra beavatkozásra van szükség (Fotó: www.facebook.com/tatabanyahandball)

Nincs szerencséje a Telekom Veszprémtől a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatához kölcsönbe került magyar válogatott irányítónak, Győri Mátyásnak. A 21 éves játékos decemberben szenvedett keresztszalag-szakadást, most ugyanez a térde sérült meg egy edzésen.

A magyar férfi kézilabda egyik legnagyobb tehetsége Győri Mátyás. 2017-ben még balatonfüredi kézilabdázóként az NB I gólkirálya lett 158 góllal, és leigazolta a Veszprém. A szezon közepén, a téli szünet előtt súlyos sérülést szenvedett Győri, így a tavaszi idényt teljesen kihagyta.

A 2018/19-es évadra elkezdte a felkészülést Tatabányán kölcsönben, azonban a hét eleji edzésen rásérült a műtött térdére.

Az MR-rel is megvizsgált irányítóról dr. Erdélyi Gábor, a válogatott orvosa elmondta, részlegesen beszakadt térdszalagját újra meg kell műtenie a jövő héten, akkor derül ki pontosan, mekkora a baj.

– írja az nso.hu, amely hozzátette, hogy egyelőre csak annyi biztos, hogy Győri Mátyás nem utazhatott el a németországi tornára csapatával, ahogy Juhász Ádám sem, aki vírusos megbetegedéssel küzd.