Sajtóhír: Flensburgból erősítene a PSG

Henrik Toft Hansen Párizsba igazol? (Fotó: www.facebook.com/SGFleHa)

A francia L’equipe értesülései szerint a PSG 2018 nyarán megszerezné a Flensburgtól a lejáró szerződésű dán válogatott beállót, Henrik Toft Hansent. A 30 éves kézilabdázóra azért lenne szüksége az új edzőnek, Raúl Gonzáleznek, mert a párizsiak svéd válogatott játékosa, Jesper Nielsen állítólag aláírt a Rhein-Neckar Löwenhez.

A cikk szerint González szívesen vinné magával a Vardarból Rogério Ferreira Moraest, de Henrik Toft leigazolása élvez prioritást a posztra.

Korábban már hivatalossá vált, hogy a PSG védekező specialistája, Henrik Möllgaard Aalborgba teszi át a székhelyét. Az ő pótlására Viran Morrost emlegetik Barcelonából, amit alátámaszt, hogy a katalánokkal már hírbe hozták a MOL-PICK Szeged klasszis védőjét, a brazil Thiagus Petrust.

We Love Handball – Kézilabdások Éjszakája (december 22.). Ugye ezt TE sem hagyod ki?

A dán válogatott balátlövő, Nikolaj Markussen is Párizsba igazolhat, bár neki még kétéves szerződése van a Silkeborggal, de valószínűleg némi átigazolási díj kifizetése nem okozna gondot a francia sztárcsapatnak.

A L’equipe cikkében szóba került a másodedzői pozíció is. Jelenleg ezt Staffan Olsson tölti be Zvonimir Serdarusic vezetőedző mellett. Raúl González viszont Juan Carlos Pastor egykori valladolidi segítőjére, Jota Gonzálezre bízná ezeket a feladatokat majd a hírek szerint.

(x)