Sajtóhír: ide igazolhat Jovanka Radicevic

(Fotó: Sólya Eliza /hetmeteres.com)

Minden bizonnyal sokkal szerényebb költségvetéssel és játékoskerettel indul a következő szezonban a Vardar Skopje női és férfi csapata.

Ennek apropóján a női szakágtól Amandine Leynaud a Győrben folytathatja a pályafutását, míg a jobbszélső Jovanka Radicevic montenegrói sajtóinformáció szerint a CSM Bucuresti alkalmazásába áll a nyártól.

Macedón információk szerint a Vardar vezetői hétfőn bejelentették, a klub légiósai szabadon kereshetnek maguknak új csapatot a következő idényre. Ennek értelmében a nőktől a fentebb említetteken kívül távozik Alexandra Lacrabere a Fleury-höz, de eligazolhat Andrea Lekic és Dragan Cvijic is, míg Andrea Penezic visszavonul.

A férfiaknál is nagy jövés-menésre lehet számítani. Sterbik Árpád és Luka Cindric távozása már biztos. Előbb Veszprémbe, utóbbi Kielcébe teszi át a székhelyét. Ilija Abutovic a Rhein-Neckar Löwen ajánlatát fogadta el, míg a spanyol Jorge Maquedát a MOL-PICK Szegeddel és a Löwennel is hírbe hozták. Sterbik pótlására a hírek szerint a Partizan 22 éves szerb hálóőre, Dejan Milosavljev érkezik.