Sajtóhír: Sesum Császár Gábor csapatához igazolhat

Zarko Sesum a Kadetten Schaffhausenbe igazolhat 2019-ben (Fotó: www.facebook.com/frischagp)

A Frisch Auf! Göppingen szerb válogatott irányítója, Zarko Sesum 2019-től a svájci Kadetten Schaffhausenbe igazolhat – írja a Stuttgarter Zeitung cikke.

A 31 éves kézilabdázó 2007 és 2010 között a Veszprém játékosa volt, ezt követően 2014-ig a Löwent erősítette, azóta a Göppingen alkalmazásában áll.

Német információk szerint Sesum a svájci bajnkhoz távozhat göppingeni szerződése lejárta után (2019 nyara), de lehet már egy évvel hamarabb.

Az újság kérdésére Sesum megerősítette a Kadetten érdeklődését. Elmondta, hogy eddig minden megkeresést visszautasított, de mivel nem lesz már fiatalabb és a Bundesligában nagy a terhelés, ezen elgondolkodik.

A Göppingenből már biztosan távozik a balátlövő Daniel Fontaine a Bergischerbe, de a hírek szerint a 2019-ig szerződéssel rendelkező Kresimir Kozina iránt a Meshkov Brest érdeklődik élénken.

Amennyiben Zarko Sesum a Kadetten Schaffhausenhez igazol, akkor Császár Gábor csapattársa lehet, mivel a magyar irányítónak 2021-ig szól a szerződése a svájci klubnál.