Tatai Péter szalagszakadást szenvedett

Tatai Péterre kihagyás vár (Fotó: www.facebook.com/tusnlk)

Minimum 2-4 hét kihagyás vár Tatai Péterre, a TuS-N Lübbecke magyar kapusára, akinek a Hamburg elleni bajnoki mérkőzésen szakadt el a bokaszalagja.

– A lehető legrosszabbkor jött ez a sérülés, mert újra egyre több lehetőséget kaptam az edzőmtől. A tegnapi MRI-vizsgálat kimutatta, hogy a jobb bokámat tartó három szalag közül az egyik elszakadt. Mos még elképesztően fáj, valamint a szivárvány minden színében pompázik, de az orvosom szerint 4 hét múlva legkésőbb már újra edzhetek – árulta el a hetmeteres.com érdeklődésére Tatai Péter.

A 35 esztendős magyar hálóőr csapata nem kezdte a legjobban a szereplést a német másodosztályban, mivel az eddigi hét meccsükből hármat elvesztettek és négyet nyertek meg.

– Tényleg nem kezdtük jól az idényt a feljutás szempontjából, mert három meccsen is kikaptunk. Rajta van a csapat, hogy javítson, ez nagyon látszik a fiúkon, de eszméletlenül kiegyenlített a mezőny. Most azt mondom, hogy 8-9 csapat reálisan reménykedik abban, hogy jövőre a Bundesligában folytathassa – zárta a beszélgetést Tatai Péter.