Vác: 175-szörös válogatott kapus érkezik

Hendawy késve érkezik Vácra (Fotó forrása: www.kingfut.com)

Távozók után az érkezők oldalán is vannak nevek Vácott a következő szezonra. A K&H férfi kézilabda ligában idén a felsőházi rájátszásba jutott csapat három játékos leigazolásáról adott hírt hivatalos Facebook oldalán.

Vácott folytatja pályafutását az egyiptomi válogatott hálóőre, Karim Hendawy, aki hazájából költözik Magyarországra a nyár végén. Hendawy eddig 175-ször húzhatta magára a címeres mezt, a nyáron pedig a riói olimpián is részt vehet majd a 28 éves kapus.

Érzékeny veszteség Aleh Astrashapkin eligazolása, akit a Brest hívott vissza kölcsönszerződéséből. Azonban a következő szezonban is hazánkban fog játszani, a fehérorosz bajnok ezúttal Csurgóra adta kölcsön egy évre. Az ő helyére érkezik a Pest megyeiekhez Roman Chychykalo, az orosz Cseljabinszk együttesétől. Az ukrán válogatott jobbátlövőnek Astrashapkin 141 gólját kell majd pótolnia.

A B. Braun Gyöngyös balátlövője, Koller Tamás is Zsiga Gyula csapatában játszik majd a 2016/17-es szezonban. A magyar “B” válogatottnál is számításba vett játékos idén 69 gólig jutott az NB I-ben.

Érdekelnek a játékosmozgások Európában és Magyarországon egyaránt? Folyamatosan frissülő adatbankunkat ITT találod.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here