Vb 2017: Nagyarányú magyar győzelem!

Fotó: www.flickr.com

Felszabadult játékkal, végig simán vezetve nyerte meg a magyar válogatott negyedik csoportmérkőzését Szaúd-Arábia ellen. A találkozót erőt demonstrálva kezdte a válogatott, amit  hatvan percig tartott is. 

Úthengerként robogva kezdte a mérkőzést a magyar csapat, Mikler parádésan pedig kezdett a kapuban. Az első szaúdi gólra a hatodik percig kellett várni (1-5). A kilencedik percben 7-1-es magyar vezetésnél kért időt a szaúdi kapitány. Jól jött az szünet az ellenfélnél, összeszedték magukat támadásban. Ennek ellenére a magyarok továbbra is tartották az 5 gólos előnyt.  A huszonharmadik percben Sabaté kért időt, a csapat folytatta a robogást. A félidőre 10-17-es állással vonultak a felek.

Lékai Máté Szaúd-Arábia ellen. (Fotó: www.flickr.com)
Lékai Máté Szaúd-Arábia ellen. (Fotó: www.flickr.com)

 

A második játékrészt Fazekassal a kapuban kezdte a magyar válogatott. A szünet után ott folytatta a Sabaté-csapat, ahol az első végén abbahagyta. Felszabadultan játszva, végig a különbséget növelve nyert a magyar csapat Szaúd-Arábia ellen (24-37).

Szaúd-Arábia – Magyarország 24-37 (10-17)
Szaúd-Arábia:
Almohsin 7, Alkhadrawi 4, Alabdulali 3, Aljanabi 2, Mahdi 2, Mojtaba 2, A. Alabass 1, Abu Alrahi 1, M. Alabbas 1, Alzaer 1
Magyarország:
Császár 9, Gulyás 4, Bánhidi 4, Lékai 4, Juhász 3, Jamali 2, Zubai 2, Szöllősi 2, Ancsin 2, Bodó 2, Balogh 1, Harsányi 1, Ligetvári 1,

c-csoport

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here