Vb2017: Végjátékban mentett pontot Macedónia

Macedónia gyors lerohanással kezdte a mérkőzést, majd Izland megrázta magát. Az első félidő végére 2 góllal vezetett Izland (13-15). A második félidőben összeszedte magát Macedónia, és fej-fej mellett haladtak a csapatok. A mérkőzés döntetlennel zárult (27-27).

Az első félidőt a macedón csapat kezdte jobban. A tizedik percre összeszedte magát az izlandi válogatott, ekkor egyenlítettek (5-5). Sikerült Gudmundssonéknak ellépniük, ám a macedón időkérés után fej-fej mellett haladtak a csapatok a félidő végéig (13-15).

Stoilov az Izland ellen (fotó: flickr.com)
Stoilov az izlandi válogatott ellen (fotó: flickr.com)

A második félidőt az izlandi csapat kezdte jobban. A félidő közepére öt gólra növelték előnyüket Gunnarsonék. Chervar időkérése jól jött a macedónoknak, elkezdték a felzárkózást. Az utolsó tíz percbenf fej-fej mellett haladtak a csapatok. A meccs végül 27-27-es döntetlennel zárult.

Macedónia- Izland 27-27 (13-15)

Macedónia: K. Lazarov 7, Georgievski 6, Manaskov 5, Stoilov 3, Drogrishki 1, Taleski 1, Mirkulovski 1, Markoski 1, F. Lazarov 1, Neloski 1

Izland: Karason 7, Elisson 6, Sigurdsson 3, Magnusson 3, Kristjansson 2, Gudmundsson 2, Gunnarson 2, Gustavsson 1, Atlason 1

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here