Veszelin Vujovics anyagi problémák miatt Zágrábban köthet ki ismét

Veszelin Vujovics (Fotó: www.avaz.ba)

November végén hivatalosan bejelentette Lino Cervar, hogy 2018 végén feláll az RK PPD Zagreb kispadjáról, amelyet a nyár óta foglalt el, edzői pályafutásra során harmadszor. Most fény derült rá, hogy kit szeretne az “örökös” horvát bajnok a helyére.

Lino Cervar vezetésével készül a dán-német közös rendezésű világbajnokságra a horvát férfi kézilabda-válogatott, majd a tornát követően Cervar a szövetség alkalmazásában az edzőképzést felügyeli majd.

Az eddigi információk alapján a Zagrebnél az eddigi másodedző, a nyáron visszavonult Tonci Valcic lép elő vezetőedzővé, azonban a rokomet.net-nek adott exkluzív interjúban Veszelin Vujovics elismerte, van egy ajánlata a zágrábiaktól.

A montenegrói Vujovics a szlovén férfi válogatott szövetségi kapitánya, valamint a szerb Zeleznicar Nis trénere, ahol rendszeres anyagi problémák vannak elmondása szerint. Amennyiben egy héten belül ezek nem oldódnak meg, akár a Zagrebhez is aláírhat, mivel a klub ajánlata ott van a szakember asztalán nyilatkozata szerint. Az 57 éves egykori világklasszis kézilabdázó 2014 és 2016 között már volt a PPD Zagreb edzője.